Les Mills BODYATTACK

675 kalorija sagoreno
55

minuta

Nivo: Umjereno težak
Max polaznika po času
45
Treneri:

BODYATTACK je visoko intenzivni trening na kojem pokreti odgovaraju i početnicima i zavisnicima od vježbanja.

Kombinujemo atletske pokrete poput trčanja, iskoraka i skokova sa vježbama snage kao što su sklekovi i čučnjevi. Uz energičnu muziku instruktor te vodi kroz trening, motivišući te da pomijeraš svoje fitnes granice. Pritom sagorijevaš više od 730 kalorija a sa treninga odlaziš sa osjećajem velikog uspjeha.

Unaprijedi svoju kondiciju BODYATTACK treningom

Jedna od najboljih stvari u vezi sa BODYATTACK treningom jeste što ćeš vrlo brzo unaprijediti funkcionalnu izdržljivost, odnosno snagu koja ti je potrebna svakodnevno za normalno funkcionisanje.

Benefiti

BODATTACK je trening koji aktivira cijelo tijelo. Sagorijeva ogroman broj kalorija, a istovremeno unapređuje koordinaciju i pokretljivost. Zahvaljujući ovom treningu – sve što radiš, radićeš lakše i brže.

Početnik si?

Trening možeš prilagoditi svom trenutnom fitnes nivou. Naši instruktori na svakom treningu pokazuju i manje zahtjevne opcije kako bi trening pogodovao različitim vježbačima. Istraživanja pokazuju da je tajna stvaranja navike vježbanja u tome da snagu i izdržljivost gradimo postepeno, korak po korak. Preporučujemo da počneš sa jednim do dva časa nedeljno, i da lagano povećavaš broj treninga.

Pretpostavljamo da među vama ima i onih koji godinama uplaćuju skupe članarine na razne “aerobike”, skakutanja, treninge koje nemaju pretjeranog smisla, plaćaju ambijent i luksuz a odraz u ogledalu ostaje godinama isti. Kod nas se ništa ne mora. Čak naprotiv, dajemo ti besplatni 3-dnevni “pass” da probaš sve ono što ti mi nudimo. A nudimo čak 7 različitih licenciranih fitnes treninga. Nakon toga se odluči na osnovu sopstvenog iskustva.

7 dana free pass

×