Les Mills BODYBALANCE

390 kalorija sagoreno
55

minuta

Nivo: Umjeren
Max polaznika po času
40
Treneri:

Idealan za sve, BODYBALANCE je trening inspirisan jogom – trening koji će razbistriti um, osnažiti tijelo i unaprijediti život. Tokom 55 minuta inspirativne muzike istežeš se kroz seriju jednostavnih joga pokreta i elemenata pilatesa i tai chija.

Kontrola disanja dio je svake vježbe, a instruktori pružaju opcije za početnike. Osnažićeš tijelo i sa časa otići umiren i koncentrisan. I srećan.

Inspirativna kombinacija joge, tai chija i pilatesa

Ukoliko nikada nisi probao jogu, BODYBALANCE je odličan uvod za to. Ukoliko već jesi, zavoljećeš nijanse koje pruža BODYBALANCE.

Benefiti

Unapediće fleksibilnost i povećati snagu tela, a pri tom smanjiti nivo stresa na minimum. Fokusirajući se na sebe i svoj um, sa treninga ćeš otići smiren i zadovoljan.

Kako funkcioniše?

Kontrolisano disanje, koncentracija i pažljivo kreirana serija vežbi i pokreta dovešće telo u stanje harmonije i balansa.

Pretpostavljamo da među vama ima i onih koji godinama uplaćuju skupe članarine na razne “aerobike”, skakutanja, treninge koje nemaju pretjeranog smisla, plaćaju ambijent i luksuz a odraz u ogledalu ostaje godinama isti. Kod nas se ništa ne mora. Čak naprotiv, dajemo ti besplatni 3-dnevni “pass” da probaš sve ono što ti mi nudimo. A nudimo čak 7 različitih licenciranih fitnes treninga. Nakon toga se odluči na osnovu sopstvenog iskustva.

7 dana free pass

×