Les Mills BODYCOMBAT

737 kalorija sagoreno
55

minuta

Nivo: Umjereno težak
Max polaznika po času
50
Treneri:

Probaj BODYCOMBAT trening tokom kojeg koristiš udarce rukama i nogama za sagorijevanje preko 740 kalorija. Ovaj visoko intenzivan trening je inspirisan borilačkim vještinama, ali bez ikakvog direktnog kontakta. Kombinacije udaraca su jednostavne i brzo ćeš ih savladati. BODYCOMBAT instruktori će te motivisati da daš sve od sebe i da svaku rundu uspješno završiš.

Naučićeš pokrete karatea, boksa, kapuere, tekvondoa, i trening ćeš završiti kao šampion.

Okusi čari borbe i brzo uđi u formu

BODYCOMBAT će ojačati i oblikovati svaki mišić u tvom tijelu. Postaćeš snažan i to brzo.

Benefiti

BODYCOMBAT jača i oblikuje noge, ruke, leđa, ramena i obezbjeđuje fenomenalan core trening. Uz veliku potrošnju kalorija razvićeš koordinaciju, agilnost, brzinu i osjećati se moćno.

Tek počinješ?

BODYCOMBAT trening je prilagođen svima, i početnicima i već iskusnim borcima. Instruktori tokom treninga pokazuju modifikacije nižeg intenziteta i ukoliko tek počinješ one mogu biti savršen izbor za tebe. Biće ti dovoljan 1 do 2 treninga nedjeljno i ubrzo ćeš imati osećati da si borac cio život.

Pretpostavljamo da među vama ima i onih koji godinama uplaćuju skupe članarine na razne “aerobike”, skakutanja, treninge koje nemaju pretjeranog smisla, plaćaju ambijent i luksuz a odraz u ogledalu ostaje godinama isti. Kod nas se ništa ne mora. Čak naprotiv, dajemo ti besplatni 3-dnevni “pass” da probaš sve ono što ti mi nudimo. A nudimo čak 7 različitih licenciranih fitnes treninga. Nakon toga se odluči na osnovu sopstvenog iskustva.

7 dana free pass

×