Les Mills BODYPUMP

560 kalorija sagoreno
60

minuta

Nivo: Umjereno težak
Max polaznika po času
40
Treneri:

BODYPUMP je namijenjen svima koji žele oblikovane i jake mišiće, i to brzo.

Koristeći mala i umjerena opterećenja uz veliki broj ponavljanja, tijelo dobija kompletan trening. Sagorjećeš oko 430 kalorija. Na samom treningu, instruktor te vodi kroz kombinacije pokreta koje naučno dokazano daju rezultate, ohrabrujući te da uz moćnu muziku uradiš više ponavljanja nego što možeš trenirajući sam.

Uz takvu podršku, uspjećeš da daš sve od sebe, a trening ćeš završiti motivisan i sa željom da se ponovo vratiš na BODYPUMP.

AKTIVIRAJ SVE MIŠIĆNE GRUPE ZA SAMO 55 MINUTA

Trenirajući BODYPUMP oblikovaćeš i ojačati sve mišiće u tijelu.

BENEFITI

Povećanje snage i izdržljivosti uz jačanje i oblikovanje mišića. Ovaj trening takođe pomaže očuvanju zdravlja kostiju.

NAUKA KOJA STOJI IZA BODYPUMP-a

Tajna uspešnosti ovog programa je tzv. REP EFEKAT, koji podrazumeva trening sa malim opterećenjem uz veliki broj ponavljanja. Upravo to je ono čime se postiže brzo oblikovanje svih mišića.

Pretpostavljamo da među vama ima i onih koji godinama uplaćuju skupe članarine na razne “aerobike”, skakutanja, treninge koje nemaju pretjeranog smisla, plaćaju ambijent i luksuz a odraz u ogledalu ostaje godinama isti. Kod nas se ništa ne mora. Čak naprotiv, dajemo ti besplatni 3-dnevni “pass” da probaš sve ono što ti mi nudimo. A nudimo čak 7 različitih licenciranih fitnes treninga. Nakon toga se odluči na osnovu sopstvenog iskustva.

7 dana free pass

×