Les Mills BODYSTEP

620 kalorija sagoreno
55

minuta

Nivo: Umjeren
Max polaznika po času
35
Treneri:

Osnova BODYSTEP treninga je jednostavno koračanje, kao prilikom penjanja i silaženja niz stepenice. To je kompletan kardio trening koji će oblikovati tvoju zadnjicu i noge. BODYSTEP Athletic kombinuje osnovne korake na steperu sa vježbama kao što burpee, sklekovi i vježbe sa slobodnim pločama koje aktiviraju gornji dio tijela. Ako ti se više sviđaju ritmični, veseli pokreti na steperu, onda je BODYSTEP Classic pravi izbor za tebe. Uvijek postoji mnogo opcija koje će ti pomoći da jednostavno i bezbjedno završiš trening.

Trening cijelog tijela i aktiviranje svih mišića

Oseti snagu kombinacije skokova, čučnjeva i iskoraka koja će aktivirati svaki mišić u tvojim nogama.

Benefiti

Zahvaljujući kardio blokovima koji ubrzavaju sagorijevanje masnog tkiva, BODYSTEP  će takođe pospješiti rad srca i povećati kondiciju. Sagorjećeš puno kalorija, zategnuti i oblikovati noge i zadnjicu, i poboljšati koordinaciju pokreta i pokretljivost.

Početnik si?

Počni slabijim intenzitetom i prati instruktora koji pokazuje opcije. Za počenike preporučujemo BODYSTEP Athletic, jer je koordinacijski manje zahtjevan. Kada savladaš pokrete, nakon nekoliko treninga, BODYSTEP će ti postati nešto sasvim prirodno – nešto kao vožnja bajkom :)

Pretpostavljamo da među vama ima i onih koji godinama uplaćuju skupe članarine na razne “aerobike”, skakutanja, treninge koje nemaju pretjeranog smisla, plaćaju ambijent i luksuz a odraz u ogledalu ostaje godinama isti. Kod nas se ništa ne mora. Čak naprotiv, dajemo ti besplatni 3-dnevni “pass” da probaš sve ono što ti mi nudimo. A nudimo čak 7 različitih licenciranih fitnes treninga. Nakon toga se odluči na osnovu sopstvenog iskustva.

7 dana free pass

×