G-CORE

230 kalorija sagoreno
30

minuta

Nivo: Umjereno težak
Max polaznika po času
45
Treneri:

Angažujući mišiće trupa, CXWORX™ obezbjeđuje ključne komponente snažnog tijela. Snažnija core struktura učiniće te boljim u svemu što radiš, od svakodnevnih aktivnosti do omiljenog sporta – to je osnova koja sve drži na okupu.

Svi pokreti CXWORX™a imaju opcije, tako da su izazovni, a opet dostižni za tvoj fitness nivo. Obučeni instruktori vode te kroz tehniku vježbanja sa opterećenjem i ekspanderima, kao i kroz vježbe poput hovera i krančova.

Svaki trening podrazumijeva besprekornu tehniku i svijest o značaju svakog pokreta, tako da ćeš, pored toga što ćeš ga osnažiti, ujedno i upoznati svoje tijelo.

Benefiti

CXWORX™ je program koji za kratko vreme donosi rezultate, čineći te snažnijim i vitkijim.

Nauka koja stoji iza programa CXWORX™

Ovaj program fokusiran je na torso i na mišiće koji povezuju gornji i donji deo tijela. Idealan je za zatezanje stomaka i zadnjice, za unapređenje funkcionalne snage, kao i za predupređenje povreda.

Pretpostavljamo da među vama ima i onih koji godinama uplaćuju skupe članarine na razne “aerobike”, skakutanja, treninge koje nemaju pretjeranog smisla, plaćaju ambijent i luksuz a odraz u ogledalu ostaje godinama isti. Kod nas se ništa ne mora. Čak naprotiv, dajemo ti besplatni 3-dnevni “pass” da probaš sve ono što ti mi nudimo. A nudimo čak 7 različitih licenciranih fitnes treninga. Nakon toga se odluči na osnovu sopstvenog iskustva.

7 dana free pass

×