O nama

Imaćeš posla sa ekipom koja vraća osmijeh na lice.

I to ne samo zbog toga što preko dana usisavamo, peremo, prevodimo, mijenjamo gume na autu kad zatreba i dio smo obične dnevne kolotečine, već zbog toga što onoga trenutka kad stanemo na binu i počnemo da vodimo, naš trening se pretvara u čistu magiju koju ćemo pokušati da ti prenesemo. A kad magija krene, nema toga cilja do kojeg ne stižemo zajedno.

Da ne pričamo o uobičajenostima, hiljadama kilograma koje smo istopili, probušenih rupica na kaiševima i klesanja tijela poput italijanskih vajara, mi se mjerimo količini osmijeha koji izlaze iz naše sale. I kad je hladno i kad je vruće, sa nama će ti uvijek biti isto. Super korisno i super zabavno. A na tebi je da nas (po)slušaš i kreneš. Vidjećeš. Vrijedi.

Naša misija

Jesi li znao da je u našem gradu fizički aktivno svega 4% popuplacije. Premalo.

Kod nas ti trening nikad neće predstavljati muku i tešku obavezu.

610
400
190
931
875

MI NA INSTAGRAMU


Odluči šta želiš

Ponekad je potrebno krenuti od nule. Razmisli i odluči što želiš uraditi od svog tijela i duha i zacrtaj sebi novi fitnes cilj.
Step
1

Napravi dobar plan

Ubrzani način život ne ostavlja nam puno prostora za modifikacije i ulazak u nove rutine. Međutim mi ti nudimo preko 160 programa na mjesečnom nivou. Više nego dovoljno izbora da pronađeš vrijeme za ispunjenje tvojih novih ciljeva.
Step
2

Dobro vježbaj i budi strpljiv(a)

Ukoliko su prehodni koraci dobro izvedeni, onda si na odličnom putu da dođeš do benefita ovog novog putovanja. Radi marljivo i spremi se za odličan rezultat.
Step
3

Preuzmi nagradu!

Pametno vježbanje koje je osnov naše misije je nešto što će sigurno učiniti da na kraju ovog puta uzmeš ono zasluženo, a to je tvoja nagrada za odlično obavljen posao!
Step
4

Besplatni treninzi

Ukoliko ipak ne znaš da napraviš pravi izbor, ne znaš da li će ovo biti prava stvar za tebe ili nam jednostavno ne vjeruješ na riječ, probaj besplatnu 3-dnevnu kartu gdje ćeš moći da probaš sve ove naše programe i nakon toga odlučiš da li ćeš se priključiti našoj fitnes zajednici 🙂

Prijavi se za besplatnu kartu
7 dana free pass

×